Ενδοεπικοινωνία Babyline 6.1 Με Κάμερα

4-10 Ημέρες Ενδοεπικοινωνία Babyline 6.1 Με Κάμερα
Ενδοεπικοινωνία Lionelo

Κάμερα-αισθητήρας 
Μικρόφωνο
Εμβέλεια 300μ
Σύστημα Vox
Νυχτερινή λειτουργία
Αμφίδρομη επικοινωνία
Σύστημα συναγερμού και ειδοποιήσεων
Εύχρηστη διαδραστική οθόνη 

Αμφίδρομη επικοινωνία
Η κάμερα μεταδίδει εικόνες, ήχο, πληροφορίες θερμοκρασίας και παρέχει ειδοποιήσεις. Ο δέκτης διαθέτει λειτουργία φωνητικής κλήσης, ώστε να μπορείτε να ηρεμήσετε το παιδί σας από μακριά.
Κάμερα-Αισθητήρας
Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο, ηχείο και αισθητήρα θερμοκρασίας. Το τρίποδο σας επιτρέπει να τοποθετείτε εύκολα την κάμερα στη σωστή θέση ή να την τοποθετείτε στον τοίχο.
Σύστημα Vox
Το σύστημα VOX είναι μια τεχνολογία που εξασφαλίζει τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και επομένως τη μακροπρόθεσμη λειτουργία της συσκευής χωρίς φόρτιση. Το σύστημα ενδοεπικοινωνίας λειτουργεί σε κατάσταση αναμονής και όταν εντοπιστεί κίνηση ή φωνή, ξεκινά και μεταδίδει την εικόνα και τον ήχο στην οθόνη του γονέα.
Συναγερμός και ειδοποιήσεις
Η ενδοεπικοινωνία είναι εξοπλισμένη με ένα συναγερμό που ενημερώνει για το ξύπνημα του παιδιού, την ακατάλληλη θερμοκρασία ή την απώλεια σκεπασμάτων. Η λειτουργία ειδοποίησης θα σας υπενθυμίσει την κατάλληλη στιγμή, π.χ. σχετικά με τη προγραμματισμένη ώρα φαγητού.
Φορητή Οθόνη
Ο δέκτης διαθέτει μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη, μια βάση στήριξης και μια ενσωματωμένη μπαταρία με μεγάλη χωρητικότητα 750 mAh, χάρη στην τεχνολογία VOX για διάρκεια μπαταρίας έως και 24 ώρες.
 Λειτουργία Νυκτός
Η εικόνα θα είναι καθαρή και ευδιάκριτη, ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας ή της νύχτας. Το σύστημα αναγνωρίζει και προβάλλει εικόνα ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι.
Εγκατεστημένες μελωδίες
Το σύστημα διαθέτει ένα σύνολο από 8 χαλαρωτικές μελωδίες που μπορείτε να ενεργοποιήσετε απομακρυσμένα τη σωστή στιγμή.
Μεγάλη εμβέλεια
Η εμβέλεια μέχρι 300 μέτρα θα εξασφαλίσει την επαφή χωρίς προβλήματα με το παιδί σας, ακόμη και όταν χωρίζεστε από λίγα δωμάτια ή ορόφους.
Ιδανικές Λύσεις
Η οθόνη εκτός από ελαφριά και εύχρηστη, διαθέτει και πόδι στήριξης ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε μια άνετη θέση για τον γονέα. Ο πομπός είναι εφοδιασμένος με ένα ειδικό τρίποδο που μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο, χάρη στο οποίο η κάμερα μπορεί να ρυθμιστεί στην ιδανική θέση.


Τεχνικές Προδιαγραφές
Κάμερα CMOS VGA 640x480
Γωνία προβολής 31°
Εμβέλεια εώς 300m
Συχνότητα 2400-2483,5MHz
Θερμοκρασία Λειτουργίας από -10 to 45°C
Οθόνη 3.2” TFT 320x240, 20fps
Νυχτερινή λήψη μέχρι 5 μέτρα
Mελωδίες νανουρίσματος
Υπενθυμηση ταϊσματος
Ειδοποιήσεις 
Συναγερμός θερμοκρασίας
Συναγερμός μη επικοινωνίας
Αισθητήρας θερμοκρασίας
Μπαταρία 550mAh
Βάρος 175g
Βάση στήριξης οθόνης
VOX σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας και ένδειξη μπαταρίας, εώς και 20 ώρες λειτουργίας.
Πιστοποίηση: IEC / EN 60335-1:2012+A11 / EN 60335-2-54:2008+A11+A1 / EN 62233:2008 / AfPS GS 2014:01
 

 

Ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων οι παραδόσεις γίνονται ως εξής:

 

  • Για μικρού όγκου και βάρους αντικείμενα (έως 20 ογκομετρικά κιλά) η αποστολή γίνεται  μέσω εταιρείας courier, μεταξύ 4-10 εργάσιμων ημερών.Σε περίπτωση που το προϊόν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο στο φυσικό κατάστημα η αποστολή γίνεται μεταξύ 1-3 εργάσιμων ημερών.
  • Για μεγαλύτερου όγκου προϊόντα (έπιπλα, καρότσια πάρκα κ.τ.λ.) οι παραδόσεις γίνονται μέσω μεταφορικής εταιρείας. Η παραλαβή των προϊόντων αυτών γίνεται από τον ίδιο τον πελάτη από τα γραφεία της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας και δεν γίνεται παράδοση στο χώρο του.

Χρειάζεσαι βοήθεια;  +30 2831 029302

  • Κατασκευαστής: Lionelo
  • Κωδικός Προϊόντος: 5902581652799
  • Διαθεσιμότητα: 4-10 Ημέρες
  • 150,00€