Ενδοεπικοινωνία Μωρού Dect 506

-10% 4-10 Ημέρες Ενδοεπικοινωνία Μωρού Dect 506
Συσκευή παρακολούθησης Philips Avent Dect 506/26.
Ο πιο αξιόπιστος σύνδεσμος με το μωρό σας βρεφικό μόνιτορ DECT με 100% ιδιωτική σύνδεση:
Με το νέο βρεφικό μόνιτορ DECT θα νιώθετε πάντα κοντά στο μωρό σας, ακόμα κι αν δεν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο. Διαθέτει την πιο αξιόπιστη σύνδεση και πεντακάθαρο ήχο, καθησυχαστικό νυχτερινό φωτάκι και νανουρίσματα.
Οι λυχνίες υποδεικνύουν το επίπεδο ήχου στο δωμάτιο του μωρού σας, ακόμα και όταν η μονάδα γονέα βρίσκεται σε σίγαση.
Για να ξέρετε αν το μόνιτορ είναι συνδεδεμένο και εντός εμβέλειας: Η μονάδα γονέα σας προειδοποιεί όταν το μόνιτορ βρεθεί εκτός εμβέλειας ή όταν το επίπεδο της μπαταρίας είναι χαμηλό, ώστε να είστε πάντα συνδεδεμένοι με το μωρό σας.
Λειτουργία Smart ECO με αυτόματη εξοικονόμηση ενέργειας:
Η μοναδική λειτουργία Smart ECO μειώνει αυτόματα την ισχύ εκπομπής και αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Όσο πιο κοντά βρίσκεται στο μωρό σας, τόσο λιγότερη είναι η ισχύς που χρειάζεται για άψογη σύνδεση.
Χαρακτηριστικά:

Εμβέλεια: 330 m
Επαναφορτιζόμενη μονάδα γονέα
Δυνατότητα ομιλίας γονέα
Χρόνος λειτουργίας έως και 24 ώρες
Τεχνολογία DECT που εξασφαλίζει μηδενικές παρεμβολές από άλλες συσκευές, για πεντακάθαρο ήχο, αλλά και ασφαλή ιδιωτική σύνδεση.
Ενδείξεις LED ανάλογα με το επίπεδο του ήχου στο δωμάτιο. 
Νανούρισμα και φωτάκι νυκτός.
Λειτουργία ECO που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας.

Ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων οι παραδόσεις γίνονται ως εξής:

 

  • Για μικρού όγκου και βάρους αντικείμενα (έως  8 ογκομετρικά κιλά) η αποστολή γίνεται  μέσω εταιρείας courier, μεταξύ 4-10 εργάσιμων ημερών.Σε περίπτωση που το προϊόν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο στο φυσικό κατάστημα η αποστολή γίνεται μεταξύ 1-3 εργάσιμων ημερών.
  • Για μεγαλύτερου όγκου προϊόντα (έπιπλα, καρότσια πάρκα κ.τ.λ.) ακόμα κι αν δεν ξεπερνούν τα 8 ογκομετρικά κιλά, οι παραδόσεις γίνονται μέσω μεταφορικής εταιρείας. Η παραλαβή των προϊόντων αυτών γίνεται από τον ίδιο τον πελάτη από τα γραφεία της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας και δεν γίνεται παράδοση στο χώρο του.

Χρειάζεσαι βοήθεια;  +30 2831 029302

  • Κατασκευαστής: Philips Avent
  • Κωδικός Προϊόντος: SCD506/26
  • Διαθεσιμότητα: 4-10 Ημέρες
  • 99,99€
  • 89,99€