Λούτρινο Αρνάκι Νανουρίσματος LΙΖ Με Xτύπο Καρδιάς & Λευκό Ήχο

4-10 Ημέρες Λούτρινο Αρνάκι Νανουρίσματος LΙΖ  Με Xτύπο  Καρδιάς & Λευκό Ήχο
Liz αρνάκι λούτρινο νανουρίσματος με χτύπο της καρδιάς & λευκό ήχο ZAZU KIDS 
Με συσκευή λευκών ήχων, αισθητήρα εκκίνησης με τo κλάμα & 4 μελωδίες για αποτελεσματικό νανούρισμα.

Ένα μαλακό παιχνίδι σαν πάπλωμα, που ηρεμεί και καταπραΰνει το νεογέννητο μωρό σας από τη μίμηση του χτύπου της καρδιάς μέσα από τη κοιλιά της μητέρας.
Τα μαλακά ζωάκια της ZAZU kids με τον ηχογραφημένο ήχο της καρδιάς μαζί με λευκό ήχο νερών από καταρράκτη & λευκό θόρυβο στη φύση καθώς και 4 ηρεμιστικές μελωδίες.
‘Έτσι το μωρό σας θα κοιμηθεί σε ένα ασφαλές περιβάλλον όπως της μητέρας του κατά την εγκυμοσύνη. 
Ο DEX το σκυλί, ο DON ο γάιδαρος και η LIZ το αρνί θα χαρίσουν στα μωρά σας γλυκά όνειρα.
Είναι απαλά , πλένονται εύκολα ακόμα και στο πλυντήριο , με αποσπώμενη συσκευή που λειτουργεί με μπαταρίες και διαθέτει αισθητήρα αυτόματης επαναλειτουργίας μόλις το μωρό κάνει θόρυβο, ξυπνήσει η κλάψει!
Ενεργοποιήστε με ανακίνηση ή σκούντημα ή θόρυβο (κλάμα).
το μέγεθος του είναι: 32 x 15 x 15 cm

Πάνω από το 65% των νεογέννητων παιδιών υποφέρουν από κολικούς.Οι γονείς υποφέρουν ακόμα πιο πολύ γιατί δεν μπορούν να βοηθήσουν τα μωρά τους να κοιμηθούν εύκολα.
Οι λευκοί ήχοι και οι χτύποι της καρδιάς είναι το φυσικό ακουστικό περιβάλλον για τα νεογέννητα μωρά, το θυμούνται από την κοιλιά  της μητέρας τους. Το μόνο που μπορούν να ακούσουν είναι οι λευκοί ήχοι.
Και έτσι Ο DEX το σκυλί, ο DON ο γάιδαρος και η LIZ το αρνί γαϊδουράκι γεννήθηκαν!
Και σταμάτησε το τρέξιμο γύρω από το σπίτι , με ένα στεγνωτήρα μαλλιών, ή με τη χρήση του απορροφητήρα , ή με την ηλεκτρική σκούπα, που είναι δυσάρεστο και κουραστικό.
Ο DEX το σκυλί, ο DON ο γάιδαρος και η LIZ το αρνί έχουν μέχρι στιγμής δοκιμαστεί από χιλιάδες γονείς!Είναι αξιοσημείωτα κουκλάκια, σχεδιασμένα από μητέρες.
Αυτή η εύκολη στη χρήση συσκευή, με δυνατότητα ελέγχου της έντασης, λειτουργεί για 12 λεπτά έως ότου το μωράκι σας κοιμηθεί.
Τι λένε οι παιδοψυχολόγοι?
Γιατί είναι οι λευκοί ήχοι σημαντικοί;
Η  ακουστική αίσθηση είναι μια βρεφική εμπειρία των μωρών κατά τη διάρκεια της εμβρυϊκής ζωής τους. Στην κοιλιά της μαμάς τους, τα μωρά έχουν εμπειρίες επίσης, την αφή, τη γεύση και την κίνηση.
Αυτές οι βασικές δεξιότητες στο νευρικό σύστημα αποτελούν τη δυναμική με την οποία γεννιέται το παιδί. Τυχόν άλλα ερεθίσματα που λαμβάνονται από τις αισθήσεις του παιδιού είναι νέα και μπορεί να προκαλέσουν αισθητηριακή υπερφόρτωση.
Ένα νεογέννητο μωρό μπορεί να είναι κυκλοθυμικό, να έχει δυσκολίες να κοιμηθεί, να ξυπνάει συχνά, να υποφέρει από κολικούς,  ειδικά τα απογεύματα και τα βράδια, μετά από μια ολόκληρη μέρα με πολυάριθμες αισθητικές εμπειρίες.
Η παρηγοριά από αυτό βρίσκεται στην επιστροφή της εμβρυϊκής ζωής: το λίκνισμα, το αγκάλιασμα, το αίσθημα της ζεστασιάς και ακούγοντας επίμονο, μονότονο λευκό ήχο με την μητρική καρδούλα.
Ας βοηθήσουμε και εμείς λοιπόν.
 Η σταδιακή εισαγωγή μιας αισθητηριακής εμπειρίας στον κόσμο του μωρού είναι η ανάγκη του κάθε μωρού.
Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα μωρά που έχουν γεννηθεί πολύ νωρίς, με περιόδους επιπλοκών μετά τον τοκετό, που πάσχουν από αλλεργίες, με παρατεταμένο ίκτερο, τα μωρά από τις απειλούμενες εγκυμοσύνες και όλων αυτών των μωρών που το νευρικό τους σύστημα χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί.
Τα παιδιά με προβλήματα αισθητηριακής ολοκλήρωσης μπορεί να είναι κυκλοθυμικά, απρόβλεπτα, μπορεί απροσδόκητα αρχίσουν να κλαίνε, να έχουν προβλήματα ύπνου, χαλάρωσης, να κοιμούνται λίγο ή να ξυπνούν  τη νύχτα.
Παρέχοντας ένα περιβάλλον παρόμοιο με εκείνο που γνώρισε κατά την εμβρυϊκή ζωή παρατείνει τη θετική επίδραση της εγκυμοσύνης στην αρμονική ανάπτυξη του νευρικού συστήματος του παιδιού.
Ο DEX το σκυλί, η LIZ το πρόβατο και ο DON ο γάιδαρος επιτρέπουν στο παιδί να ξεπεράσει τα υπερβολικά ερεθίσματα για τα οποία το νευρικό του σύστημα δεν είναι ακόμη έτοιμο.
- δημιουργούν στο μωρό το περιβάλλον να θυμάται τη περίοδο που ήταν στην κοιλιά της μαμάς του.
- ηρεμούν και καταπραΰνουν το μωρό, αποσπούν την προσοχή του από τις πηγές της δυσφορίας που μπορεί να έχει.
 

Ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων οι παραδόσεις γίνονται ως εξής:

 

  • Για μικρού όγκου και βάρους αντικείμενα (έως 20 ογκομετρικά κιλά) η αποστολή γίνεται  μέσω εταιρείας courier, μεταξύ 4-10 εργάσιμων ημερών.Σε περίπτωση που το προϊόν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο στο φυσικό κατάστημα η αποστολή γίνεται μεταξύ 1-3 εργάσιμων ημερών.
  • Για μεγαλύτερου όγκου προϊόντα (έπιπλα, καρότσια πάρκα κ.τ.λ.) οι παραδόσεις γίνονται μέσω μεταφορικής εταιρείας. Η παραλαβή των προϊόντων αυτών γίνεται από τον ίδιο τον πελάτη από τα γραφεία της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας και δεν γίνεται παράδοση στο χώρο του.

Χρειάζεσαι βοήθεια;  +30 2831 029302

  • Κατασκευαστής: Zazu
  • Κωδικός Προϊόντος: ZA-LIZ-01
  • Διαθεσιμότητα: 4-10 Ημέρες
  • 44,90€