Σκίαστρο Αυτοκινήτου DaDaCar

4-10 Ημέρες Σκίαστρο Αυτοκινήτου DaDaCar
Σκίαστρο αυτοκινήτου από την Miyali

To DaDaCar είναι η ιδανική λύση για να είναι οι μικροί σας επιβάτες χαρούμενοι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού προσφέρει προστασία από τις ηλιακές ακτίνες αλλά και θερμομόνωση. Έτσι, τα παιδάκια σας θα είναι άνετα μέσα στο αυτοκίνητο και μικροί και μεγάλοι θα μπορείτε να απολαύσετε τις βόλτες σας.
Τοποθετείται εξαιρετικά εύκολα στα πίσω παράθυρα του αυτοκινήτου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά. Όταν δεν το χρειάζεστε, μπορείτε να το αφαιρέσετε και να το αποθηκεύσετε στο αυτοκίνητο μέχρι να το ξαναχρειαστείτε, αφού πιάνει ελάχιστο χώρο.
Κολλάει στο παράθυρο με στατικό ηλεκτρισμό και δεν αφήνει κανένα ίχνος όταν αφαιρείται.
Κάθε φύλλο έχει διάσταση 50 x 60 εκ. και μπορεί να κοπεί για να ταιριάζει ακριβώς στα παράθυρα του αυτοκινήτου σας.
Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 2 φύλλα.
Το DaDaCar είναι κατάλληλο για τα πίσω πλαϊνά παράθυρα του αυτοκινήτου. Δεν πρέπει να τοποθετείται στο παρμπρίζ ή τα παράθυρα του οδηγού και του συνοδηγού.

Ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων οι παραδόσεις γίνονται ως εξής:

 

  • Για μικρού όγκου και βάρους αντικείμενα (έως 20 ογκομετρικά κιλά) η αποστολή γίνεται  μέσω εταιρείας courier, μεταξύ 4-10 εργάσιμων ημερών.Σε περίπτωση που το προϊόν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο στο φυσικό κατάστημα η αποστολή γίνεται μεταξύ 1-3 εργάσιμων ημερών.
  • Για μεγαλύτερου όγκου προϊόντα (έπιπλα, καρότσια πάρκα κ.τ.λ.) οι παραδόσεις γίνονται μέσω μεταφορικής εταιρείας. Η παραλαβή των προϊόντων αυτών γίνεται από τον ίδιο τον πελάτη από τα γραφεία της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας και δεν γίνεται παράδοση στο χώρο του.

Χρειάζεσαι βοήθεια;  +30 2831 029302

  • Κατασκευαστής: Miyali
  • Κωδικός Προϊόντος: MY017
  • Διαθεσιμότητα: 4-10 Ημέρες
  • 17,00€